Udtalelser

Hos Kvik Trafik vægter vi vores elever højt og det vil du mærke fra første gang du kontakter os – uanset om dette sker via telefon eller fysisk møde. Vi tager dig og dine behov seriøst og vil gøre vores absolut ypperste for at sikre, at du kommer trygt i mål med dit nye kørekort 🙂

Derfor er vi også pavestolte af vores samlede TrustPilot score på hele 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 170 anmeldelser fra tidligere elever. I nedenstående kan du læse et kort udsnit af disse og du kan også klikke på knappen “Gå til TrustPilot” og læse anmeldelserne direkte fra TrustPilots egen hjemmeside.

Vil du være den næste glade elev? Så kontakt os endelig i dag for en uforpligtende dialog om dine behov.

TrustPilot

4.9/5

“Fremragende”

Baseret på 170+ anmeldelser

Højt fagligt indhold

Højt fagligt indhold, godt humør og hurtig læring. Der er stærk fokus på dig og dine muligheder for forbedring af såvel teori som praksis.

Søren V. Sørensen

Fremragende køreskole

Fremragende køreskole havde fornøjelsen at have Bodil til teori og Claus til kørelærer kan varmt anbefale kviktrafik.

Kasper

Super god køreskole

Super god køreskole. Fleksible kørelærer i forhold til tider.
Teoritimer helt i top, samt informationsniveau.

Mark Holck

Godt sted! 🙂

Jeg var super godt tilfreds med Kviktrafik! Teoritimerne foregik som tavle undervisning, hvilket også gjorde teorien lettere at forstå og mulighed for at komme med “dumme” spørgsmål. Derudover er Claus en super dygtig kørelære som var god til at forstå hvor det var jeg havde problemer, så vi kunne arbejde med dem og det blev muligt at bestå i 1. forsøg. Jeg var også rigtig glad for at det var muligt at få planlagt køretimerne så det også kunne passe ind i mit skema. Vil i hvert fald anbefale Kviktrafik til alle som overvejer at tage kørekort 🙂

Christina

Fik kørekort i første forsøg

Fik mit kørekort på første gang uden problemer, kan ikke andet ind at anbefale kvik trafik til andre der skal ha kørekort.

Alexander N. Secher

Thumbs up!

Alle jeg mødte igennem Kvik Trafik var helt fantastiske. Jeg havde Bodil til teori og hun formår at levere noget forholdvist tørt info med både humor og varme, og på en måde så man rent faktisk husker hvad man lærer. Der var også masser af muligheder for at øve sig til den rigtige teoriprøve.
Jeg havde fornøjelsen af at køre med Trine. Hun var rigtig god til at holde mine nerver i ro når jeg var nervøs. Samtidig fik hendes tørre bemærkninger også grinet frem på de helt rigtige tidspunkter. Hele forløbet var så hyggeligt, at jeg næsten var lidt ked af det da jeg fik kortet.
Stor anbefaling til Kvik Trafik herfra!

Anne K.

Super køreskole

Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort. Min kørelære var hyggelig, og så tog det kun 5 uger fra jeg startede til jeg havde mit kørekort.

Karoline

Sinds oplevelse!

Alt credit til min kørelærer Trine! Kviktrafik har fået mig så godt ud i trafikken at jeg acede gennem teori- og køreprøven. Kan ikke takke dem nok for min viden i dag, og især min kørelærer Trine som gjorde mig bedst muligt klar til alt i rede for det. Det har været hyggeligt, humoristisk, spændene og vigtigst af alt – læret en masse. Jeg takker af herfra og kan desværre meddele at jeg kommer til at savne nogen. MVH Karam.

Karam

De bedste anbefalinger

Vores søn har for nyligt taget sit kørekort hos KvikTrafik. Under Claus’ kyndige vinger i et forløb, som vi kun kan omtale i positive vendinger, fik Jonas det endelig til at spille max og bestod sin køreprøve uden fejl. De bedste anbefalinger til Claus og Bodil og et ønske om medvind på vejene til alle tre kørelærere hos KvikTrafik.

Michael Holst Jensen

En fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse at tage kørekort sammen med Bodil. Det har lagt grundlag for, at jeg stadig er en fantastisk bilist. Jeg bestod teori og køreprøve første gang. Få dit kørekort i en fart.

Alexander

Menu
Call Now Button