Holdstart

Bliv klar til teoriprøve på under en måned

Vi ved godt at det med at finde tiden til at tage sit kørekort, godt kan være lidt svært, men samtidig vil man også gerne have det i en fart, hvad enten om det er kørekort til bil, generhvervelse eller kørekort til motorcykel. Derfor er der teoriundervisning 2 gange om ugen, og det kan således lade sig gøre at blive klar til teoriprøve på under en måned!

Hvilke dage passer dig bedst?

Holdstart – Mandag og onsdag

Her er der teoriundervisning hver mandag og onsdag, fra 17.00 til 20.00, og på disse hold er der både plads til motorcykel kørekort og bil kørekort. Her vil du være klar til teoriprøve på under en måned!

Holdstart – Tirsdag og torsdag

Her er der teoriundervisning hver tirsdag og torsdag, fra 17.00 til 20.00, og disse hold er kun for bil kørekort. Her vil du være klar til teoriprøve på under en måned!

Holdstart – Weekend (kun MC)

Er du interesseret i weekendhold MC, så ring for nærmere information eller
se kalender og information for weekendhold MC her. Vores weekendhold til MC har et pristillæg og afholdes kun ved min. 6 tilmeldte, så disse hold startes efter behov. Er der tilmeldinger nok, starter vi selvfølgelig et weekendhold.

Ansøgning & Samtykkeerklæring

Til den første teorigang skal du aflevere en ansøgning om kørekort som du skal udfylde her, printe ud, og medbringe.

Er du under 18 år skal du have dine forældre til at underskrive en samtykkeerklæring, som du kan udfylde her, printe ud, og medbringe.

Du må også meget gerne bestille en til hos din læge til en lægeerklæring, samt bestille et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Førstehjælpskursus er kun nødvendigt når du skal have kørekort til bil.

Info om Kvik Trafik’s Teoriundervisning

Du vil blive undervist af enten Trine, Kristian eller Claus som vil levere en levende og sjov, men seriøs og lærerig teoriundervisning. Vi er der hele tiden til at hjælpe og besvare spørgsmål.

Den primære undervisning foregår ved hjælp af billeder, som viser forskellige situationer i trafikken, og du skal så tage stilling til disse. Herudover er der indlagt teoriprøver, som minder meget om politiets prøver.

Der er desuden mulighed for at låne både teoribøger og cd-rom´er med hjem, hvis du ønsker at øve dig lidt derhjemme. Dette vil være en fordel frem til teoriprøven.

Når du har betalt for et teoriforløb, kan du komme til alt det teori, du vil og har brug for indtil du har dit kørekort.

Menu
Call Now Button