Generhvervelse & Rutine

Har du fået frakendt dit kørekort og vil have det tilbage – eller har du bare et ønske om at blive mere tryg i trafikken? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre. Læs nærmere i nedenstående eller kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine behov.

Generhvervelse – bliv kørende igen!

Skulle du af en eller anden grund have fået frakendt dit kørekort og vil have det tilbage, skal du generhverve det. Alt efter hvorfor og hvordan du har fået det frakendt, om det er en betinget frakendelse, ubetinget frakendelse eller et kørselsforbud er det forskelligt hvordan generhvervelsen foregår, samt prisen.

Skulle du have fået en betinget frakendelse kan du i stedet for at generhverve dit kørekort, udvide kørekortet med et kørekort til motorcykel. Så har du gået med tankerne om at gerne vil have et motorcykel kørekort, kan du tage dette i stedet for generhvervelsen. Ring eller skriv til os, så finder vi en løsning der passer til din situation.

Rutine – få køreglæden tilbage!

Skulle det være lang tid siden du har fået brugt dit kørekort eller er du bare ikke tryg ved at køre bil eller motorcykel længere, kan vi hjælpe dig med at få trygheden og glæden ved at køre tilbage.

Ring eller skriv til os, så finder vi en løsning der passer til din situation, uanset om det er et kørekort til bil eller kørekort til motorcykel du gerne vil have frisket op.

Menu
Call Now Button