Førstehjælpskursus i Silkeborg

Kvik Trafik kan også tilbyde, at du kan tage dit færdselsrelateret førstehjælps kursus hos os. Det er uanset om du er elev hos os, en anden køreskole, eller om du bare har brug for, eller lyst til at tage et førstehjælps kursus.

Forløb på førstehjælpskursus

Kurset tager 8 timer og der vil blive oprettet hold efter behov, og du vil kunne tilmelde dig her på hjemmesiden eller ved at ringe til os.
Kurset bliver afholdt på 1 dag, men der kan også laves andre hold, så skulle du have brug for et andet kursus kan dette også arrangeres.

Efter et bestået kursus, får du et kursus bevis og du vil blandt andet være blevet undervist i hjerte-lunge redning, forebyggelse af trafik ulykker, førstehjælpens 4 hovedpunkter og en masse andet nyttigt førstehjælp, så du bliver godt rustet hvis du en dag skulle få brug for det.

Certificeret førstehjælpsinstruktør

Vores førstehjælps instruktør, er selvfølgelig godkendt og certificeret af Dansk Førstehjælpsråd, og vil lave en spændende og inddragende undervisning hvor alle kan være med og hvor du helt sikkert ikke kommer til at kede dig.

  Hvilket hold vil du tilmeldes?

  Førstehjælpskursus

  17/04-24 kl. 15.00 til 23.00 (Onsdag)22/05-24 kl. 15.00 til 23.00 (Onsdag)

  Navn:

  Adresse:

  Postnr. & by:

  Fødselsdato:

  Email:

  Telefon:

  Har du et spørgsmål/bemærkning?

  Menu
  Call Now Button