Førstehjælpskursus i Silkeborg

Kvik Trafik kan også tilbyde, at du kan tage dit færdselsrelateret førstehjælps kursus hos os. Det er uanset om du er elev hos os, en anden køreskole, eller om du bare har brug for, eller lyst til at tage et førstehjælps kursus.

Forløb på førstehjælpskursus

Grundet nedlukningen pga. Covid-19 er vi desværre også noget udfordret. Indtil videre er nedlukningen gældende til den 07-02-2021.
Hvis du ønsker at tilmelde dig et hold, er det blot at tilmelde sig, og vi vil kontakte dig så snart vi ved hvornår nedlukningen ophører.
Du er også velkommen til at ringe til os på alf: 61617010.

Kurset tager 8 timer og der vil blive oprettet hold efter behov, og du vil kunne tilmelde dig her på hjemmesiden eller ved at ringe til os.
Kurset bliver afholdt på 1 dag, men der kan også laves andre hold, så skulle du have brug for et andet kursus kan dette også arrangeres.

Efter et bestået kursus, får du et kursus bevis og du vil blandt andet være blevet undervist i hjerte-lunge redning, forebyggelse af trafik ulykker, førstehjælpens 4 hovedpunkter og en masse andet nyttigt førstehjælp, så du bliver godt rustet hvis du en dag skulle få brug for det.

Certificeret førstehjælpsinstruktør

Vores førstehjælps instruktør, er selvfølgelig godkendt og certificeret af Dansk Førstehjælpsråd, og vil lave en spændende og inddragende undervisning hvor alle kan være med og hvor du helt sikkert ikke kommer til at kede dig.

Hvilket hold vil du tilmeldes?

Førstehjælpskursus
Kontakt mig ang. opstart( Sæt mig på venteliste )

Navn:

Adresse:

Postnr. & by:

Fødselsdato:

Email:

Telefon:

Har du et spørgsmål/bemærkning?

Menu